Tietoa Paranixista

Täältä löydät tavallisimpia kysymyksiä päätäin hoidosta. Jos et saanut vastausta kysymykseesi, voit ottaa meihin yhteyttä.

Mistä Paranixia voi ostaa?

Paranixia myydään apteekeissa.

 

Miten Paranix toimii?

Paranixin kaksivaikutteinen yhdistelmä on tehokas päätäitä ja niiden munia vastaan. Tuotteet vaikuttavat tukehduttamalla ja kuivattamalla täit ja niiden munat. Koska vaikutustapa on mekaaninen, päätäit eivät voi tulla vastustuskykyisiksi tuotteille.

Kuinka usein voin käyttää Paranixia?

Voit käyttää Paranixia niin usein kuin on tarpeen. Yksi tai kaksi käsittelyä riittävät normaalisti poistamaan täit (pakkauksesta riippuen). On kuitenkin mahdollista, että tartunta tulee takaisin toiselta ihmiseltä hoidosta riippumatta. Jos tämä tapahtuu, voit käyttää Paranixia uudelleen.

Mitä, jos löydän päästä eläviä täitä hoidon jälkeen?

Hiuksiin on voinut jäädä täin munia ensimmäisen käsittelyn jälkeen ja näistä kuoriutuneet täit ovat ns. nymfejä, eli täin nuoruusmuotoja. Tästä ei tarvitse huolestua, sillä nämä täit tulevat sukukypsiksi vasta 10 päivän kuluttua. Toinen käsittely hävittää nämäkin täit päästä huolellisen kampaamisen lisäksi.
Olet saattanut myös saada tartunnan heti uudelleen. Jos päästä löytyy uusia, täysikasvuisia täitä, tulisi sinun tehdä heti uusi käsittely Paranixilla.

Onko Paranixilla sivuvaikutuksia?

Paranix ei sisällä myrkyllisiä torjunta-aineita. Mahdolliset sivuvaikutukset ovat harvinaisia, mutta seuraavia voi ilmetä: ärsytystä silmien ympärillä, ärsytystä tai punoitusta hiuspohjassa, korvien alueella tai kaulalla. Suosittelemme, että raskaana olevat ja imettävät kysyvät neuvoa lääkäriltä tai neuvolasta ennen tuotteen käyttöä.

Mikä ero on Paranixilla ja lääkkeeksi luokitelluilla täivalmisteilla?

Toisin kuin lääkkeelliset täivalmisteet, Paranix vaikuttaa mekaanisesti, joten päätäit eivät voi tulla vastustuskykyisiksi sille.

Minkä ikäsille Paranix sopii?

Paranix Protection Ja Paranix Shampoo sopivat yli 2-vuotiaille. Paranix Sensitiveä voi käyttää yli 6 kuukauden ikäisille.

Kuinka monta käsittelyä tarvitaan, jotta pääsee päätäistä eroon?

Käsittelyjen määrä riippuu Paranix-tuotteesta. Jos käytät Paranix Shampoota, tehdään toinen käsittely 7 päivän päästä ensimmäisestä käsittelystä. Paranix Sensitivellä yksi käsittely riittää pääsemään eroon täistä ja niiden munista. Riippumatta siitä, mikä Paranix tuote on käytössä, tulisi aina käyttää riittävästi ainetta. Tämä on tärkeää hoidon onnistumisen kannalta.

Kuinka usein voin käyttää Paranix Protection shampoota?

Paranix Protection shampoota käytetään 2-3 päivän välein vähintään kahden viikon ajan.

Lapsellani on hajusteallergia / herkkä iho.Voiko hän käyttää Paranix shampoota ja Paranix Protection shampoota?

Paranix Shampoota tai Paranix Protection shampoota ei pidä käyttää, jos on hajusteallergiaa tai on allerginen jollekin tuotteen ainesosalle (katso pakkausseloste).